preloadgettyimages-1574854771_universal_within-usage-period_101481

Vill du kolla om du har hittat det bästa flygpriset? Använd PriceCheck. Med det nya smarta verktyget från momondo kan du på bara några sekunder skanna igenom 1 000 resesajter och vara säker på att du hittar de allra bästa priserna. Så här fungerar det.

Spara pengar med en skärmavbild

Vi har alla varit i samma sits. Vi har sökt och jämfört flygpriser på nätet i timmar för hitta det allra bästa priset. Men… tänk om det inte är det bästa?

Det är oerhört irriterande att hitta billigare biljetter än de man redan har betalat för. Och vem har tid att söka igenom hundratals sajter? Jo, momondo PriceCheck.
mm-pricecheck-intro_se
mm-pricecheck-gif-se

Så här fungerar det

1. Sök efter flyg

Sök efter ett billigt flyg precis som du brukar göra. Se bara till att sökningen gäller en resenär. Du behöver inte göra sökningen på momondo förresten. Du kan söka på vilken sida eller i vilken app som helst – för vi älskar ett bra erbjudande, oavsett vart det kommer ifrån.

2. Ta en skärmavbild

När du har hittat ett pris på flyg som du tror är det bästa kan du ta en skärmavbild med mobilen. Se till att skärmavbilden innehåller resplanen som du vill kolla upp och att följande flyginformation finns med: pris, resedatum, flygbolag, avreseort och destination.

3. Ladda upp i appen

När du har en skärmavbild med den rätta informationen öppnar du momondo-appen, går till PriceCheck och laddar upp bilden. Med hjälp av AI kommer PriceCheck att söka igenom hundratals andra resesajter och appar för att jämföra ditt flygpris med deras – på bara några sekunder.

Om du faktiskt har hittat det bästa priset är det bara att gratulera! Då är det bara att boka det flyget. Men om PriceCheck har hittat ett billigare pris kan du spara pengar. PriceCheck har faktiskt hjälpt resenärer världen över att spara pengar när verktyget lanserades på vårt systerbolag KAYAK tidigare i år. Tack vare att verktyget har hittat billigare flygpriser har många sparat omkring 18 %* på flygbiljetter.

Vänta lite, det kommer mer…

Det finns faktiskt en sak till som PriceCheck gör. Om verktyget inte hittar ett billigare pris för just det flyget som du laddade upp kommer det att visa andra jämförbara flyg som kanske är snabbare, billigare eller har andra fördelar. Du har inget att förlora på att lägga några minuter på att dubbelkolla priset med PriceCheck. Ladda ner appen och prova själv!
*Procenttalen är baserade på median-besparingar för samma flyg i ekonomiklass, när ett billigare pris hittades via giltiga skärmdumpar av resplaner som laddats upp till momondo PriceCheck i appen.

Om författaren

momondo Sverigemomondo strävar efter att inspirera alla till nyfikenhet. Genom att resa kan vi öppna upp våra sinnen för en värld där våra skillnader endast är en källa till inspiration, inte intolerans och fördomar. Så låt oss uppleva vår värld tillsammans – genom daglig inspiration, resetips och mycket mer. Följ oss påInstagram för ytterligare inspiration.

Upptäck fler artiklar