Insikter
Senaste erbjudandena
JÀmförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Barcelona, Katalonien

Vill du hyra en bil billigt i Barcelona, Katalonien? Sök och jÀmför priser hÀr!

Barcelona, Spanien
9 May — 16 May
Barcelona, Spanien
Thu 9/5
12:00
Thu 16/5
12:00
Förarens Älder:

Erbjudanden frÄn hyrbilsfirmor pÄ över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bÀsta reseapp 2023
Spara pengar nÀr du bokar hyrbilar med momondo
BĂ€sta hyrbilserbjudandena
BĂ€sta hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden frÄn uthyrningsfirmor pÄ över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spÄra priser.

De bÀsta erbjudandena för hyrbilar i Barcelona, Katalonien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mÀngd populÀra hyrbilstyper i Barcelona, Katalonien
Ekonomi113 kr per dag
Kompakt130 kr per dag
Medelstor281 kr per dag
Mini102 kr per dag
Minibuss806 kr per dag
Kompakt SUV135 kr per dag
Medelstor SUV212 kr per dag
Kompakt kombi287 kr per dag
De bÀsta priserna som hittats av momondo-anvÀndare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden pÄ hyrbilar i Barcelona, Katalonien

Hitta rÀtt hyrbil för dig i Barcelona

Liten bilar

169 kr - 511 kr

Alla biltyper

285 kr - 726 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Barcelona, Spanien Àr 328 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Barcelona, Spanien Àr januari. DÄ Àr priset 49% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 169 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil Àr typiskt 30 % billigare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Barcelona. Genomsnittspriset för en hyrbil i Barcelona kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bÀsta priserna för hyrbilar i Barcelona av typen liten bil som hittats pÄ momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Barcelona, Spanien Àr 535 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Barcelona, Spanien Àr november. DÄ Àr priset 74% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 143 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil Àr typiskt 13% dyrare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Barcelona. Genomsnittspriset för en hyrbil i Barcelona kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bÀsta priserna för hyrbilar i Barcelona av typen medel bil som hittats pÄ momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Barcelona, Spanien Àr 842 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Barcelona, Spanien Àr februari. DÄ Àr priset 37% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 536 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil Àr typiskt 45% dyrare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Barcelona. Genomsnittspriset för en hyrbil i Barcelona kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Barcelona, Spanien Àr 406 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Barcelona, Spanien Àr oktober. DÄ Àr priset 51% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 201 kr per dag. En hyrbil av typen SUV Àr typiskt 14 % billigare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Barcelona. Genomsnittspriset för en hyrbil i Barcelona kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bÀsta priserna för hyrbilar i Barcelona av typen SUV som hittats pÄ momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skÄpbil i Barcelona, Spanien Àr 927 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skÄpbil i Barcelona, Spanien Àr september. DÄ Àr priset 25% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 704 kr per dag. En hyrbil av typen skÄpbil Àr typiskt 50% dyrare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Barcelona. Genomsnittspriset för en hyrbil i Barcelona kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bÀsta priserna för hyrbilar i Barcelona av typen skÄpbil som hittats pÄ momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Barcelona, Spanien Àr 909 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Barcelona, Spanien Àr november. DÄ Àr priset 75% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 232 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil Àr typiskt 49% dyrare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Barcelona. Genomsnittspriset för en hyrbil i Barcelona kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Barcelona, Spanien Àr 462 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Barcelona, Spanien Àr januari. DÄ Àr priset 70% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 142 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet Àr typiskt 2 % billigare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Barcelona. Genomsnittspriset för en hyrbil i Barcelona kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

102 kr/dag

(8 May - 15 May)
Smart Fortwo
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

113 kr/dag

(8 May - 15 May)
Skoda Fabia
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

130 kr/dag

(7 May - 14 May)
Toyota Corolla

Trender och insikter om att hyra bil i Barcelona

AnvÀndbara insikter som hjÀlper dig att boka den perfekta hyrbilen i Barcelona

Vilken Àr den billigaste hyrbilsfirman i Barcelona?

De billigaste hyrbilarna i Barcelona hittas generellt genom CLICK RENT . NÀr du bokar med CLICK RENT kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser sÄ lÄga som 54 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Barcelona Àr 139 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Barcelona?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Barcelona med 13 komtor.

Vilken bil vÀljer flest att hyra i Barcelona?

För ett genomsnittspris pÄ 314 kr/dag (och sÄ lite som 77 kr/dag), Àr hyrbilar av modellen Ford Focus Sedan i Barcelona de mest populÀra bilarna bland vÄra anvÀndare. Att hyra modellen Volkswagen Golf i Barcelona för 567 kr/dag i genomsnitt (138 kr/dag med ett billigt erbjudande) Àr ett annat populÀrt val.

Hyrbilsleverantörer i Barcelona

Alla större biluthyrningsfirmor i Barcelona, Katalonien

Europcar

7 platser
Översikt

Renlighet

9,6

Comfort

8,9

Övergripande

8,6

UpphÀmtning/avlÀmning

10,0

BĂ€st

8,6

Sixt

9 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,4

Övergripande

7,4

UpphÀmtning/avlÀmning

7,5

BĂ€st

7,2

Enterprise Rent-A-Car

5 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,4

Övergripande

7,2

UpphÀmtning/avlÀmning

7,0

BĂ€st

6,8

Budget

4 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

8,0

Övergripande

7,1

UpphÀmtning/avlÀmning

6,9

BĂ€st

7,1

Centauro

3 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

7,0

UpphÀmtning/avlÀmning

7,0

BĂ€st

7,0

Avis

4 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

7,3

Övergripande

6,6

UpphÀmtning/avlÀmning

5,7

BĂ€st

6,8

Dollar

6 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

6,6

Övergripande

5,7

UpphÀmtning/avlÀmning

5,4

BĂ€st

5,8

Hertz

4 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

6,6

Övergripande

5,2

UpphÀmtning/avlÀmning

5,6

BĂ€st

5,4

Bra att veta om hyrbilar i Barcelona

FÄ en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populÀra biluthyrningsföretag och de bÀsta hyrbilstyperna för ditt besök i Barcelona.

Mest populÀra uthyrningsföretag

Record Go

PopulÀra biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigaste hyrbilen

135 kr

Mest populÀra modellen

Fiat 500
Den mest populÀra biluthyrningsfirman i Barcelona som hittats pÄ momondo den hÀr mÄnaden Àr Record Go. Andra toppval för biluthyrningsföretag Àr Goldcar Rental SP och NIZACARS
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Barcelona under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, SUV.
Det lÀgsta priset för en hyrbil i Barcelona Àr 135 kr/dag. För det hÀr omrÄdet kan du förvÀnta dig genomsnittliga priser frÄn 346 kr/dag.
Den mest populÀra biltypen att hyra i Barcelona under de senaste 7 dagarna Àr av modellen Fiat 500. VÄra anvÀndare föredrar ocksÄ Renault Zoe som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Barcelona – Vanliga frĂ„gor & svar

Ta reda pÄ allt du behöver veta om att hyra bil i Barcelona och förbered dig ordentligt inför din nÀsta resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Barcelona, Spanien i juni?

För juni i Barcelona, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 179 kr - men vissa anvÀndare hittade erbjudanden sÄ lÄga som 177 kr. Om perioden som du hyr bil strÀcker sig över sju dagar ligger priserna kring 105 kr till 319 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Barcelona, Spanien?

Varje biluthyrningsföretag i Barcelona har olika avbokningspolicyer. PÄ momondo finns det alltid information tillgÀnglig nÀr du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. NÄgra av de mest populÀra biluthyrarna i Barcelona Àr Budget, Centauro och Firefly, sÄ se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vilken biltyp Àr det bÀst att hyra i Barcelona under juni mÄnad?

Med genomsnittstemperaturer pÄ 23 °C och en nederbörd pÄ 20 mm Àr en cabriolet det bÀsta alternativet att hyra i juni mÄnad. Att hyra en cabriolet i Barcelona Àr ett spÀnnande sÀtt att uppleva omgivningarna utan att behöva oroa sig för dÄligt vÀder. Det Àr dock smart att dubbelkolla vÀderprognosen innan din resa utifall du skulle behöva justera ditt val av bil. Att hyra en Cabriolet i Barcelona kommer i genomsnitt kosta dig 461 kr per dag.

Vad Àr hastighetsgrÀnsen i Barcelona, Spanien?

ResenÀrer som hyr bil i Barcelona bör vara uppmÀrksamma pÄ att stadens hastighetsgrÀns ligger pÄ 50 km/t. I förorterna runt Barcelona ligger hastighetsgrÀnsen generellt pÄ 100 km/t och pÄ 120 km/t för motorvÀgen. Kom ihÄg att hastigheterna kan förÀndras beroende pÄ vilken vÀg du kör pÄ, sÄ var uppmÀrksam pÄ skyltningen.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Peugeot 2008 i Barcelona?

Hur Àr vÀdret i Barcelona, Spanien i maj?

Den som letar efter en hyrbil i Barcelona under mÄnaden maj kan förvÀnta sig att temperaturen ligger runt 16 °C och en nederbörd pÄ cirka 59 mm. Denna information kan vara till stor hjÀlp nÀr du vÀljer vilken bil du vill hyra.

Är vĂ€dret i Barcelona representativt för resten av Katalonien?

Klimatet i Katalonien under maj mÄnad har vanligtvis en temperatur pÄ 16 °C med en förvÀntad nederbörd pÄ 59,7 mm under hela mÄnaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip frÄn Barcelona till omgivande omrÄden kan ha nytta av denna information.

NÀr uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Barcelona?

Priserna för bilar i Barcelona uppdateras dagligen.

Hur mÄnga bolag söker momondo efter bilar i Barcelona?

Det finns 165 bolag tillgÀngliga för bilar i Barcelona frÄn och med maj. 2024.

Hur gammal mÄste du vara för att hyra en bil i Barcelona?

Ålderskraven för förare varierar beroende pĂ„ land, inklusive Barcelona. I flera EU-lĂ€nder mĂ„ste föraren vara minst 18 Ă„r. För att hyra en bil utomlands mĂ„ste du vanligtvis vara minst 21 Ă„r gammal, och om du Ă€r under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Barcelona?

För att fÄ hyra en bil i Barcelona mÄste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet Àr skrivet pÄ ett annat sprÄk Àn sprÄket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstÄnd krÀvas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du ocksÄ behöva uppvisa bevis pÄ returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gÀller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför anvÀnda momondo?

Varför ska jag anvÀnda momondo för att boka en hyrbil i Barcelona?

Det Àr en god idé att vÀlja momondo nÀr du söker efter hyrbilar i Barcelona eftersom det Àr snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra Àr att vÀlja det alternativ som fungerar bÀst för dig och din resa.

Hur hjÀlper momondo mig att hitta det bÀsta hyrbilserbjudandet i Barcelona?

NÀr du har sökt efter en hyrbil i Barcelona visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bÀsta erbjudandet. Du kan bland annat begrÀnsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mÀngd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Barcelona med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gÀller bilar i Barcelona eller nÄgon annanstans lÄter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rÀttvis brÀnslepolicy i Barcelona pÄ momondo?

Ja, rÀttvisa brÀnslepolicyer Àr ett specifikt filter som erbjuds pÄ momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Barcelona.

Kan jag hitta ett stÀlle för biluthyrning i Barcelona som erbjuder förhöjd rengöring pÄ momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Barcelona med förhöjda rengöringsalternativ pÄ momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Barcelona med obegrÀnsat kilometertal pÄ momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegrÀnsat kilometertal för hyrbilar i Barcelona.


Ett enklare sÀtt att hantera din resa till Barcelona

Vi gör det superenkelt att schemalĂ€gga, organisera och resa med vĂ€nner och familj. Trips Ă€r gratis – och tillgĂ€ngligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad nÀr priserna sjunker

Dagliga prisförĂ€ndringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Thu 9/5
12:00
Thu 16/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden frÄn momondo och dess resepartners

Hitta bÀttre resultat för din vistelse i Barcelona

PopulÀra hyrbilstyper i Barcelona